Kalender 2024

Senast uppdaterad april 2024

Nya datum. Boka nu!

 • AUGUST

  Ring Knutstorp
  Lördagen den 31 augusti - Ferrari, Lamborghini, Audi R8 & Porsche 911 GT3 RS

 • SEPTEMBER

  Ring Knutstorp
  Söndagen den 15 september - Ferrari, Lamborghini, Audi R8 & Porsche 911 GT3 RS

 • JUNI

  Sjællandsringen
  Lördag den 8 juni - Ferrari, Lamborghini, Audi R8 och Porsche 911 GT3 RS


 • ⬇️ Presentkortet kan också användas i Danmark. ⬇️

 • April

  Jyllandsringen

  Lördagen den 20 april - Ferrari, Lamborghini, Audi R8 & Porsche 911 GT3 RS

 • Maj

  Jyllandsringen
  Lördagen den 25 maj - Ferrari, Lamborghini, Audi R8 & Porsche 911 GT3 RS

 • Juni

  Jyllandsringen
  Lördagen den 15 juni - Ferrari, Lamborghini, Audi R8 & Porsche 911 GT3 RS

 • Juli

  Jyllandsringen
  Lördagen den 6 juli - Ferrari, Lamborghini, Audi R8 & Porsche 911 GT3 RS

 • September

  Jyllandsringen
  Lördagen den 7 september – Ferrari, Lamborghini, Audi R8 & Porsche 911 GT3 RS.

 • Racing för en dag på Jyllandsringen.

  Skriv ett e-postmeddelande för detaljer.

 • Ring Knutstorp

  DET REKOMMENDERAR VI!

  Upplev spänningen på Ring Knutstorp - Sveriges ledande racerbana med sina 2 km och 15 kurvor! Beläget i den vackra skånska landsbygden erbjuder Ring Knutstorp en unik motorsportsupplevelse för entusiaster i alla åldrar. Med sin långa historia och tekniskt utmanande bana är Ring Knutstorp en mecka för professionella racförare såväl som amatörer.

  Genom att besöka Ring Knutstorp kan du inte bara få adrenalinkickar, utan också uppleva ultimat körglädje. Banan är känd för sina kurvor som testar även de skickligaste racförarna. Upplev Ring Knutstorp själv med P1 Apex. Vi erbjuder körsjälvupplevelser på banan. Ta kontrollen och planera din resa till Ring Knutstorp med P1 Apex. Upplev den otroliga atmosfären på denna legendariska racerbana och få adrenalinfyllda ögonblick som du aldrig kommer att glömma!

 • Jyllandsringen

  DET REKOMMENDERAR VI!

  Känn adrenalinet pumpa när du sätter dig bakom ratten i en äkta Ferrari, Porsche, Audi R8 eller Lamborghini på Jyllandsringen! P1 Apex erbjuder unika körupplevelser som kommer att få ditt hjärta att slå snabbare. Oavsett om du är en bilentusiast eller bara drömmer om att köra en lyxbil, kommer P1 Apex på Jyllandsringen att leverera en oförglömlig upplevelse.

  Våra exklusiva körupplevelser ger dig möjlighet att känna kraften och hastigheten i fantastiska bilar som Ferrari, Porsche, Audi R8 eller Lamborghini. På Jyllandsringen kan du utmana dig själv på den spännande racerbana som bjuder på kurvor och sträckor som kommer att testa dina körfärdigheter. Våra erfarna instruktörer kommer att guida dig genom upplevelsen och se till att du får ut det mesta av din tid bakom ratten.

  Besök vår hemsida för att få mer information om våra körupplevelser på Jyllandsringen. Vi erbjuder olika paket och alternativ som passar alla bilentusiaster. Oavsett om du vill köra en Ferrari, Porsche, Audi R8 eller Lamborghini, kommer vår hemsida att ge dig all nödvändig information för att planera din drömupplevelse.

  Så tveka inte att ta kontrollen och upplev P1 Apex körupplevelser på Jyllandsringen. Känn rusningen när du accelererar i en äkta lyxbil och skapa minnen för livet!

 • Sjællandsringen

  Drömmer du om att uppleva spänningen av att köra en Ferrari, Porsche, Audi R8 eller Lamborghini på Sjællandsringen? Hos P1 Apex kan du få en unik och adrenalinfylld körupplevelse som kommer att få ditt hjärta att slå snabbare. Oavsett om du är en sann bilentusiast eller bara vill känna suset av en lyxbil, kommer P1 Apex på Sjællandsringen att ge dig en oförglömlig upplevelse.

  Våra exklusiva körupplevelser ger dig möjligheten att uppleva kraften och hastigheten i fantastiska bilar som Ferrari, Porsche, Audi R8 eller Lamborghini. Våra erfarna instruktörer kommer att guida dig genom upplevelsen och se till att du får ut det mesta av din tid bakom ratten.

  Besök oplevelsesgaver för att hitta mer information om våra körupplevelser på Sjællandsringen. Vi erbjuder olika paket och alternativ som passar alla bilentusiaster. Oavsett om du vill köra en Ferrari, Porsche, Audi R8 eller Lamborghini, kommer vår hemsida att ge dig alla nödvändiga detaljer för att planera din drömupplevelse.

  Så tveka inte att ta kontrollen och upplev P1 Apex körupplevelser på Sjællandsringen. Känn rusningen i en äkta lyxbil och skapa minnen för livet!

🏎️